Cybex Balios S

Jag fick chansen att kika på lite nyheter på Blob mässan i dagarna.    En vagn som jag var nyfiken på var Cybex Balios S.                                       Jag har många gånger sagt att om Balios hade fjädring så skulle den kunna vara en av de bästa allroundvagnarna – nu har den fått det!

Cybex Balios S , inte längre ergosits utan en flat sits, liknande Priams.          Vadderad, ordentligt hög i ryggen ( här har Cybex som vanligt tänkt till på längden av rygg, inget annat vagnsmärke gör konsekvent lika höga ryggar för längre barn, vad jag kan komma på ivarjefall).                                Rymlig varukorg, som visserligen tar 5 kilo, men är lättåtkomlig och djup.  Men det bästa är: fjädring.

Den är mjuk!                                                            De jobbar vidare med lätta och genomtänkta funktioner , jag ser den som antingen ett något billigare alternativ till Priam , eller som ett smidigare och enklare komplement.       Helt klart intressant!

2 reaktioner till “Cybex Balios S”

  1. Om du skulle välja mellan Cybex bailos S och Easywalker Mosey+, vilken skulle du ta? Som endavagn (tillsammans med en EL Viking) till en 2,5-åring och en 6 månaders.

    1. Jag skulle välja Balios S isåfall. Jag tycker de är väldigt lika, men jag föredrar körkänslan på Balios, och framförallt suffletten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *